Standard.al

“Shkoni dhe bëni investimet tuaja diku tjetër”/ Erdogan ndalon prodhimin e cigareve elektronike në Turqi: Pini çaj

0

Presidenti turk Tayip Erdogan deklaroi nuk do të lejojë kurrë që kompanitë elektronike të cigareve të prodhojnë produktet e tyre në Turqi, duke u kërkuar turqve të pinë çaj në vend.

Duke folur në një ngjarje kundër pirjes së duhanit në Stamboll, Erdogan tha se ai kishte urdhëruar Ministrin e tij të Tregtisë se “kurrë” nuk fo të të lejojë cigaret elektronike në Turqi dhe tha se kompanitë e duhanit po “pasurohen duke helmuar” njerëzit.

“Ata na kërkuan një vend dhe leje për t’i prodhuar këto (cigare elektronike). Ne nuk ua kemi dhënë atyre dhe nuk do t’i bëjmë, “- tha ai, pa thënë se cilat firma apo firma iu referuan.

“Ata duan të investojnë në Turqi. … Shkoni dhe bëni investimet tuaja diku tjetër. ”- deklaroi Erdogan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.