Standard.al

“Me Albinin kryeministër… Jam i bindur po aq sa i duhet Kosovës, i duhet dhe Shqipërisë”!!!

0

Erdhi dita…me Albinin Prishtinë…’

Kështu shkruan gazetari Andi Bejtja nga Prishtina, në një postim të tij në Facebook.

 Ai ka zhvilluar një takim me kreun e Vetëvendosjes dhe kryeministrin e prishtshëm të Kosovës.
 ‘Erdhi dita…me Albinin Prishtinë…

Jam i bindur po aq sa i duhet Kosovës, i duhet dhe Shqipërisë…

Sa më parë të ulet zyrtarisht ne karrigen e Kryeministrit, ditë të fituara për Kosovën dhe Shqipërinë …’, shkruan Bejtja në Facebook.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.