Standard.al

FOTO/ Bashkia e Tiranës e rrethuar me flamur ndërkombëtarë! Dervishi: A thua sikur është Ministri e Jashtme?!

0

Kjo panoramë qesharake është shpalosur përpara syve të kalimtarëve në Tiranë në këto ditë trishtimi dhe zhgënjimi kombëtar të mosçeljes së negociatave për Shqipërinë nga Bashkimi Evropian. Bashkia e Tiranës i kishte ngritur flamujt e fitores propagandistike, pa u dhënë vendimi, por duket se i mbetën në derë.

Studiuesi Kastriot Dervishi ka mbetur i habitur nga kjo shfaqje. “Nuk e di çfarë kuptimi kanë flamujt ndërkombëtarë në Bashkinë e Tiranës, a thua sikur është Ministri e Jashtme, – shprehet ai. – . Mbase ditën që mendonin çeljen e negociatave donin të ishin më agjitativë se kurrë. Bashkia që nuk ruajti dot regjistrat e gjendjes civile nga uji, harxhon paranë shtetërore për kësi marrinash.”

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.