Standard.al

Lajmi bën xhiron e rrjetit në mediet e huaja…”Rama dështoi”/ PD kërkon largimin e kryeministrit

0

Pas vendimit negativ nga BE për çeljen e negociata për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, reagimet politike kanë qenë të shumta që prej ditës së premte.

Lajmi është publikuar dhe komentuar gjerësisht nëpër mediat shqiptare por edhe ato të huajat, duke pasqyruar situatën dhe arsyet e dhëna nga vendet skeptike për mos-çeljen e negociatave.54787545

Sakaq, PD ka bërë një kolazh të disa prej lajmeve dhe titujve të botuara në disa media vendase dhe të huaja, ndërsa e ka shoqëruar me mbishkrimin se kryeministri Edi Rama ka dështuar.

Përmes kësaj videoje, PD ka kërkuar largimin e Edi Ramës nga qeveria, pasi nuk arriti të siguronte një përgjigje pozitive, akuza të cilat PD  i ka bërë edhe më herët duke fajësuar drejtpërdrejtë qeverinë për këtë vendim të BE, për mosplotësimin e kushteve të vëna prej tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.