Standard.al

Juria u tall me veshjen e tij, ndërsa ai përloti dhe ngriti gjithë publikun në këmbë

0

Për shumë njerëz, stili dhe paraqitja kanë shumë më tepër rëndësi se sa aftësia për të bërë dicka të bukur, dicka që të përcjellë emocione tek audienca.

Gjatë një audicioni, një konkurent kishte habitur të gjithë me veshjen e tij, aq sa juria e shikonte në mënyre ironike (tallëse), por talenti tij i përloti të gjithë. video.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.