Standard.al

Revoltohet Vasili: Negociatat nuk u hapën për shkak të zvarranikut! Rama përjetë borxhli ndaj shqiptarëve!!!

0

Nga Petrit Vasili

Negociatat nuk u hapen per shkak te nje zvarraniku!

Edi Rama ju hyri ne borxh perjete shqiptareve duke i lene jashte Europes per shkak te qeverisjes se lige dhe te piset te tij.

Dhe ai zvarritet tek kembet e thyera te karriges.

Zvarritu,zvarritu Edi Rama!

Po a mundet qe nje zvarranik te qeverise më Shqiperine e shqiponjave!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.