Standard.al

Mashtrimi i tretë i Edvin Kristaq Bllokimit!

0

Nga Sali Berisha

Miq, negociatat nuk u hapen as ne vitin 2016 as ne vitin 2017 dhe as ne vitin 2018!
Por ajo qe ndodhi per shkak te mosplotesimit te kushteve ato u shtuan ne 5 qe ishin ne vitin 2016, arriten ne 7 ne vitin 2018. Edvin Bllokimi nuk plotesoi asnjerin prej kushteve por deklaroi se negociatat u hapen. Edvin Mashtrimi organizoi festen e hapjes se negociatave por ato nuk u hapen!
Perkundrazi Bundestagu rriti nga 7 ne 9, de facto 10 kushte! sb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.