Standard.al

Kur dashuria për Kombëtaren nuk njeh limite, sakrifica e çmendur e tifozit

0

Dashuria për Kombëtaren nuk njeh limite! Këtë gjë e vërteton më së miri, tifozi shqiptar Gerasimos Fetsanin!

5 ditë udhëtim në 4 shtete të ndryshme dhe plot 3500 kilometra të përshkruara vetëm e vetëm për të qenë pranë Kombëtares dhe për të mbështetur djemtë kuqezinj të cilët mbajnë veshur me krenari fanellën kuqezi.

Tifozi i Kombetares

Gjumi? E kujt i intereson gjumi, kur bëhet fjalë për dashurinë e pashtershme për Kombëtaren kuqezi.

tifozi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.