Standard.al

FOTO/ Histori e pazakontë! Rrëfehet burri që jeton me dy gra: Nuk na mungon xhelozia, por komunikimi është çelësi!!

0

SHBA– Ndodh edhe kjo. Ky është burri i cili jeton me dy gra. Pronarja e palestrës që mban emrin CrossFit Mary Barillas u njoh me partnerin e saj Leo kur ishin 13-vjeç. Pas një dashurie të madhe disavjeçare, ku u martuan dhe lindën dy fëmijë ata morën një vendim të pazakontë.

Pasi Leo e la punën e tij të mëparshme ata u shpërngulën në Uashington, ku çifti u njoh me Kimberlee Slagle në palestrën e tyre dhe të tre u bënë miq.

Gjithsesi, ndërsa miqësia e tyre sa vinte e bëhej më ‘intesive’ ata kuptuan se bëhej fjalë për një romancë të ‘fshehur’. Kështu në vitin 2016 ata dolën hapur si një treshe.

Xhelozia nuk mungon në asnjë marrëdhënie. Ne kemi gjetur mënyrën më të mirë për ta menaxhuar përmes komunikimit. Komunikimi është çelësi. Nëse nuk i diskutojmë gjërat, nuk mund t’i zgjidhim.”, u shpreh ai.

Foto të burrit me dy gra: 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.