Standard.al

Shembja Teatrit/ Rita Gjeka: Është si të shesësh unazën që ta ka lënë nëna…

0

Drejtoresha e teatrit “Migjeni”, Rita Gjeka është shprehur kundër shembjes së Teatrit Kombëtar.

E ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora, Gjeka e krahasoi shembjen e Teatrit me shitjen e një unaze që ta lë nëna.

“Për mua ka qenë, është dhe do mbetet utopike. Është si të nxjerrë në shitje një unazë që ta ka lënë nëna. Nuk mundesh. Teatri është një unazë e një kombi, pa asnjë diskutim”, tha Rita Gjeka: “.

Është një thesar, le të themi. Aroma e atij teatri sado e rëndë që është, mua do të më mungonte. Kam shumë kujtime tek ai teatër. Nuk mendoj se do ta shembin ose unë jam aq e sëmurë si optimiste saqë nuk besoj në të keqen e fundit.”

Shembja Teatrit, Rita Gjeka: Është si të shesësh unazën që ta ka lënë nëna

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.