Standard.al

Censura në media/ Qytetarë, mbani vesh, ju flet Edi Rama….

0

Censura, fshirja e përmbajtjes në internet, presioni ndaj gazetarëve … Situata e shtypit po përkeqësohet me shpejtësi në Shqipëri, ndërsa kryeministri Edi Rama ka nisur një kanal televiziv në Facebook për të shtrirë arritjet e qeverisë së tij. Ai thotë se dëshiron të ndërtojë “një marrëdhënie të drejtpërdrejtë me qytetarët”. Pa gazetarë kritikë. Analiza.Nga Tsai Mali Kanali ERTV, i regjistruar tani, mban inicialet e Kryeministrit Socialist Edi Rama, i cili qeveris vendin nga qershori 2013. Ky i fundit transmeton live takime publike të Shefit Ekzekutiv dhe të gjitha fjalimet e tij, por edhe ndërhyrjet më të rëndësishme të deputetëve socialistë në Parlament. Ajo transmeton lajme në lidhje me veprimtarinë e qeverisë që do të bënte të skuqeshin yjet e lajmeve të televizionit komunist ose zonja rozë e shfaqjes televizive të Kim Jong-un. Për të mos përmendur raportet për qytetarët që arritën të largohen nga vështirësitë e tyre burokratike

Standard.al

courrierdesbalkans.fr 

https://www.courrierdesbalkans.fr/Albanie-citoyens-informations-Edi-Rama

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.