Standard.al

Godet sërish Vasili: Edi Rama zbuloi armikun tonë për negociatat…..qenka Europa!!!

0

Nga Petrit Vasili

Edi Rama zbuloi armikun tone per negociatat…..qenka Europa.

Ua Ua Ua Europa qenka fajtore per krimlminalizimin,
drogen dhe korrupsionin e Edi Rames.

Vetem nje i shume i lodhur dhe i keqkapur mund ta thote.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.