Standard.al

Ters për Veliajn/ Fliste për maratonë, qytetarët në protestë: Duam ujë…

0

Nuk ka shkuar aq mirë dita e sotme për Erion Veliajn.

Kreu i Bashkisë së Tiranës kishte thirrur sot një maratonë vrapimi dhe për këtë qëllim kishte bllokuar gjysmën e kryeqytetit.

Por jo gjithçka i ka shkuar mbarë. Në kohën kur Veliaj ishte duke folur me zell për vrapimin, një grup qytetarësh kanë protestuar aty.

Edhe pse policët e bashkisë janë munduar ti fshehin qytetarët mes turmës, ata kanë protestuar.

Duam ujë, duam ujë.

Njëkohësisht po fliste edhe Veliaj, i cili ngrinte zërin e tij me qëllim për të mbytur zërin e qytetarëve protestues.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.