Standard.al

Qytetari “kryqëzon” Ramën: A e ke regjistruar ERTV? Po taksa a paguan?

0

A paguan taksa dhe sigurime për të punësuarit televizioni privat i kryeministrit Edi Rama, ERTV?

Kjo është pyetja që ngre një qytetar përmes Facebook-ut të ish-kryeministrit Sali Berisha.

“Qytetari dixhital ka disa pyetje asgjësuese për Edvin Mafinë lidhur me ERTV e tij personale!”, shkruan Berisha, ndërsa publikon edhe 3 pyetjet e qytetarit.

1-A e ka regjistruar në QKR dhe AMA kanalin e tij tv ERTV?

2-A ka paguar taksat vendore dhe tatim fitimin?

3-A paguan sigurimet për të punësuarit apo janë punonjës të shtetit dhe paguhen nga taksat tona?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.