Standard.al

Anija 22 metra e gjatë kalon në kanalin e Korinthit, ja çfarë ndodh me pasagjerët…

0

Një anije gjigande kalon përmes kanalit të ngushtë të Korithit në Greqi, teksa atë e ndajnë vetëm centimetra nga muret e tij.

Në video tregohet momentin kur anija 22 metra e gjatë kalon përmes kanalit që ka pothuajse gjerësinë e saj.

Pamjet e pabesueshme janë publikuar nga Daily Mail.

Videoja tregon anijen ndërsa kalonte, ndërsa njerëzit shikonin nga sipër kuvertës.

Pasagjerët në anijen e lundrimit (22 metër) MS Braemar mund të arrijnë dhe të prekin anët e kanalit – i cili është 24 metra i gjerë në pikën e tij më të ngushtë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.