Standard.al

Protesta te Unaza e Re/ Qytetarët lidhin duart dhe kyçin gojën, mesazh Ramës…

0

Është duke u zhvilluar në këto momente protesta te Unaza e Re por ndryshe nga mbrëmjet e tjera këtë herë nuk kanë bllokuar rrugën por po e zhvillojnë në trotuar për shkak të forcave të shumtave të policisë të mbërritura në vendngjarje.

Qytetarët në mënyrë simbolike kanë lidhur duart me zinxhir dhe kanë vendosur nga një shirit në gojë për të trguar se kryeministri Rama po mundohet të shuaj zërat kundër dhe protestat.

Në dy ditët e fundit janë arrestuar 6 persona nga kjo zonë për shkak të protetsave pas ndryshimit në kodin penal ku çdokush që bllokon rrugën dënohet me gjobë deri në 5 vjet burg.

    

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.