Standard.al

Raporti i Komisionit të Venecias/ Deklaratë për shtyp nga Presidenca

0

Tedi Blushi, Zëdhënësi i Presidentit të Republikës, në një deklaratë për mediat deklaroi se Sekretari i PS-së, Taulant Balla manipuloi dokumentin e Venecias që prezantoi në Tiranë.

Blushi u shpreh se dokumenti zyrtar i Venecias tregon se nuk ka asnjë shkelje kushtetuese, ndryshe nga sa pretendojnë zyrtarët e PS.

“Dokumenti i Venecias, që shqiptarët do ta lexojnë në mënyrë të qartë se Presidenti i Republikës e ka thënë gjithmonë; zëri shkelje e Kushtetutës. Venecia thotë se Presidenti nuk e ka shkelur Kushtetutën. Komisioni i Venecias ka vlerësuar maksimalisht thirrjet e kreut të shtetit për dialog dhe zgjidhjen e krizës politike”,- tha Tedi Blushi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.