Standard.al

Banorët e Astirit thërrasin të irrituar: Lironi djemtë tanë, nuk na ndalni dot….

0

Banorët protestues të zonës së Astirit kanë mbërritur para drejtorisë së Policisë Tiranë ku kërkojnë lirimin e 2 te arrestuarve mëngjesin e sotëm pas hyrjes në fuqi të ndryshimeve të reja në Kodin Penal ku personat përgjegjës për bllokimin e rrugëve dënohen me disa vite burg.

Sapo kanë mbërritur në këtë drejtori kanë tentuar të futen brenda ambienteve dhe kanë thyer derën, ndërsa thërrasin të irrituar: Lironi djemtë tanë, nuk na ndalni dot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.