Standard.al

Shqiptarët kapen me 3 milion euro kokainë, dyshohet…

0

Tre shqiptarë të cilët dyshohen se ishin të përfshirë në trafikun e lëndëve narkotike, janë arrestuar nga policia e Bolzanos në Vipiteno.

Shqiptarët dyshohet se kanë trafikuar gjithsej 12 kg kokainë.

Shqiptarët e arrestuar në Pisa dhe Foggia janë të moshave 39, 29 dhe 23 vjeç.

Origjina e drogës që iu kap shqiptarëve vinte nga Holanda.

Kokaina e kapur ishte e ndarë në 10 pako, 9 të tilla të mbështjella në celofan dhe 1 me çorape.

Droga e kapur nëse do të shitej në treg, do të sillte një përfitim prej 3 milionë euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.