Standard.al

“Marrëdhëniet me Ramën”?!/ Kurti: Nuk i kam të mira…ai mbështeti Thaçin! Me Metën kemi raporte shumë të mira…

0

Kandidati kryesor për kryeministër i Kosovës, Albin Kurti foli dhe për marrëdhënien me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Pse keni prishur marrëdhëniet me kryeministrin Edi Rama?

Raportet e mia me Ramën nuk mund të them që i kemi shumë të mira, por duhet ti përmirësojmë.

Raportet me të i prisha për shkak të afrimitetit të tij me Thaçin në kohën kur zhvillohej protesta më e madhe kundër presidentit të Kosovës.

Për mua mbetet enigmatike si ai nuk mund te shkëputet dot nga idetë e Thaçit.

Me presidentin e Shqipërisë i kam raportet shumë të mira, por kemi kohë qe nuk jemi takuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.