Standard.al

Agresion homofobik! Rrihet djali homos**sual në rrugët e…

0

Agresion i dhunshëm homofobik në Shtetet e Bashkuara, saktësisht në Racine, një qytet në Wisconsin. Tre burra do të kishin rrahur dhunshëm një djalë vetëm sepse ishte homoseksual. Sipas asaj që raportohet nga faqja bitchyf.it, të tre burrat do të ishin takuar me djalin dhe filluan ta ngacmojnë duke i kthyer atij fjalë të rënda fyese. Ky i fundit, për të shpëtuar nga turpi, do të kishte vendosur të ikte, duke vrapuar  sa më larg prej tyre. Por të tre sulmuesit nuk do ta linin çështjen dhe do ta ndiqnin. Pasi arritën, ata filluan ta rrahin për vdekje. Djali arriti të zhdukej në një farë mënyre nga dhuna e pakuptimtë e tre burrave që strehuan në një pikë karburanti. Aty pronari i shpërndarësit e ndihmoi menjëherë, duke thirrur policinë dhe ambulancën. Lëndimet e marra nga djali gjatë sulmit do të ishin mjaft të rënda. Viktima, në të vërtetë, do të kishte humbur disa dhëmbë, si dhe do të kishte marrë goditje të dhunshme në fytyrë, këmbë dhe krahun e majtë. Dëmi i nofullës ishte aq i rëndë, saqë mjekët nuk mund të bënin gjë tjetër përveç heqjes së dhëmbëve. Djali, megjithatë, do të kishte mundur të njohë njërin nga tre sulmuesit falë disa fotove në posedim nga Policia. Aktualisht, Cedrick Green, ky është emri i njërit prej tre burrave, është në burg në pritje të gjyqit që do të zhvillohet të enjten tjetër 17 tetor 2019.

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/aggressione-omofoba-ragazzo-gay-preso-062356452.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.