Standard.al

“Kosova ka një frymëmarrje të re”/ Kancelarja e Gjermanisë, Merkel uron Albin Kurtin për postin e kryeministrit!

0

Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, ka përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e ka uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës.

Ajo për një medium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën ditën e djeshme 6 tetor 2019. Ajo në fjalën e parë e uroi kryeministrin e ri Albin Kurtin për postin e fituar.

Nga sot Kosova ka një frymëmarrje të re, Kosova me kryeministrin e ri mund të shkëlqejë në sfidat që i ka përpara. Ajo gjithashtu vazhdoi me shumë lëvdata për Albin Kurtin.

Kam dëgjuar nga disa persona që Kurti është shumë i vendosur në gjërat që thotë, gjithashtu ai e don Kosovën me gjithë qënien e tij, u shpreh Angela Merkel për një medium gjerman.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.