Standard.al

Gratë e qeverisë Rama si kooperativistet e komunizmit

0

Nga Ilir Demalia

Edi Rama kishte vënë minisreleshat ti dergonin leter Hollandës për hapjen (shkaperthimin) e negociatave. Ato biba, njehershëm ju bindën supremacisē se K, Rama duke I derguar letrën Parlamentit Hollandez për çeljen e negociatave për Shqipërinë.

Në një kohë që Parlamenti Hollandez është në një debat të forte për mbylljen Red Distriktit në Amsterdam, nuk kishte kohë të merrej me kërkesat e grave të K, Rama, I cili si kodosh grash përdor gratë e nderuara të qeverise se dritave të kuqe për hapjen, e kjo do të thotë, shkapërthimin e Parlamentit Europian për të hapur K, Ramën.

Përgjigja e kryparlamentarit Hollandez ishte: në nje kohë që ne kemi probleme të krimit dhe drogës me Red Distrikt në Amsterdam, nuk mund të negociojmë me Red Distrikt të Qeverisë suaj të dashura gra të K, Ramës.

Me këtë letër të grave të nderuara të qeverise se tij, drejtuar Parlamentit Europian, Rama çfaqi dhe njëherë në inkoshient idhullin e tij, kur grate kooperativiste I dergonin letër të hapur Komitetit Qendror dhe shokut Enver, për shqetësimin për çfaqjet e huaja dhe ideologjise borgjeze dhe masat që duhet të merrrte Partia.

Në nivelin e grave kooperativiste të komunizmit ranë dhe grate e qeverisë Rama më letrên e shkruar nga Rama dhe dërguar nga grate e K, Rama, Parlamentit Europian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.