Standard.al

Vë në lojë burrin, ngjan si klub nate por çfarë është në të vërtetë?

0

Një grua e pasionuar pas ‘mashtrimeve’ dhe lojërave këtë herë vendosi në lojë burrin e saj duke e bindur se një grirëse djathi në zmadhim ishte një lokal i ri që ishte hapur dhe ku ata duhet të shkonin me patjetër.

Gruaja me emrin Jem publikoi këtë humor në Twitter dhe shumë njerëz reaguan.

Tweet-i, i cili u bë viral me më shumë se 82,000 pëlqime, tregon një bisedë në WhatsApp midis Jem dhe Franco.

Jem ndan një fotografi të ‘klubit të natës’, i cili në të vërtetë është pjesa e brendshme e një grirëse djathi.

Ajo e pyeti burrin e saj: “Sa i bukur duket ky klub?”

Franco përgjigjet: “Fantastik … ku është?” Duket se ai e ka ngrënë mashtrimin dhe postimi ka shkaktuar jo pak humor në Twitter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.