Standard.al

Zëdhënësi i Presidentit, Blushi: Harrojini traktet e porositura, dëgjoni Bundestagun. Zero shkelje të Kushtetutës nga Meta

0

Pas lajmeve të përhapura në portalet pranë qeverisë për një raport paraprak të Komisionit të Venecias lidhur me vlefshmerinë e Dekretit të Presidentit për anullimin e 30 Qershorit, ka reaguar zëdhënësi i Presidentit Ilir Meta, Tedi Blushi. Ai ka pohuar se:

ZERO SHKELJE TË KUSHTETUTËS!

HARROJINI TRAKTET e porositura ngado që të vijnë!

E dinë të gjithë shqiptarët dhe ndërkombëtarët me integritet se Presidenti i Republikës ka MBROJTUR Kushtetutën, rendin demokratik dhe pluralizmin politik, dhe ka SHMANGUR gjakderdhjen dhe Rajshtagun!

DËGJONI Bundestagun!

ULUNI URGJENT dhe ZGJIDHNI krizën e rëndë politike para se t’i shtoni kushte të tjera Shqipërisë!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.