Standard.al

Ndërprerje energjie në Tiranë, ja oraret dhe zonat që do të preken

0

OSSHE ka njoftuar për të tjera ndërprerje energjie në Tiranë në dy ditët në vazhdim.

‘Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 24-25 Shtator

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 24-25 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

24 shtator

09:30-13:00

Valias, Fushë Kamëz, Zgafnor pjesërisht

09:00-15:00

rruga “Jordan Misja” pjesërisht, rruga “Hoxha Tahsim”

25 shtator

09:00-15:00

Prezë, Ahmetaq, Breg Shkozë, Fushë Prezë

09:00-12:00

rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” pjesërisht

11:00- 13:00

rruga “Pjetër Bogdani” pjesërisht

04:00 -15:00

rruga “Petro Nini Luarasi” pjesërisht’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.