Standard.al

Tërmetet në Shqipëri në sytë e mediave ndërkombëtare…

0

Tërmeti nuk ka pushtuar vetëm mediat vendase por është raportuar edhe nga mediat e huaja.

Mediat greke kanë shkruar për tërmetin duke përmendur se lëkundjet janë ndjerë deri në Greqi.

Gjithashtu një numër i madh mediash prestigjioze kanë raportuar për tërmetin përfshirë CNN, Euronews, Reuters, Deutsche Welle, etj.

Mediat raportojnë se lëkundjet e tërmetit në vendin tonë kanë qenë të frikshme dhe qytetarët janë tmerruar. Gjithashtu kanë raportuar për të dëmtuarit nga tërmeti dhe dëmet materiale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.