Standard.al

“Kthehuni në vendin tuaj”! Rrihen të burgosurit, 15 agjentë nën hetim…

0

Katër agjentë janë pezulluar si pjesë e një hetimi që përfshin 15 policë nga burgu San Gimignano, në provincën e Siena. Hetimi, i cili filloi me denoncimin e disa të burgosurve për pretendime për rrahje brenda burgut, çoi në “pezullimin e menjëhershëm” për 4 agjentët të cilët iu nënshtruan një masë ndërhyrje nga autoriteti gjyqësor dhe “vlerësimet e duhura disiplinore” për 15 të cilët morën një njoftim garancie, sipas ANSA-së, Dap-u ishte informuar nga Prokurori Publik i Sienës i cili po heton një rrahje në San Gimignano kundër një Tuniziani i cili, gjatë rrahjeve, do të kishte menjëherë edhe fyerje racore. “Kthehu në vendin tënd”, këto janë fjalët që do të kishin shoqëruar rrahjen. Agjentët akuzohen për krimin e torturës. “Në fillimin e procesit të masave administrative të kompetencave të veta – thuhet në një shënim – DAP mbështetet në një verifikim të saktë dhe të shpejtë nga gjyqësori, por në të njëjtën kohë shpreh besimin maksimal në punë dhe në profesionalizëm i anëtarëve të Korpusit të Policisë së Ndëshkimit që kryejnë punën e tyre në mënyrë etike të përsosur ”.

standard.al

https://it.notizie.yahoo.com/tornatene-al-tuo-paese-pestaggio-in-carcere-15-agenti-indagati-100725781.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.