Standard.al

Danilo Toninelli “ironizon” Matteo Salvini: “Unë po ju lë paguar dy Mojitos”

0

Danilo Toninelli dhe Matteo Salvini nuk u mbështetën kurrë. Në fakt, gjatë qeverisjes së ndryshimit (të formuar nga Lidhja dhe Lëvizja 5 yje), ata vazhduan të ngacmohen dhe të ngjiten me njëri-tjetrin. Pasi përvoja mbaroi, të dy nuk linin mënjanë dallimet e tyre dhe vazhduan konfrontimin dialektik në mediat sociale. Sulmi i fundit vjen nga ish Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit. Le të shohim se çfarë ndodhi në sfondin e partisë Vëllezërit e Italisë në Atreju. Toninelli sulmon Salvini E Premte, 20 Shtator, Matteo Salvini mori pjesë në festën e Vëllezërve të Italisë në Atreju. Ish ministri i brendshëm adresoi disa çështje në skenë, madje fliste për infrastrukturën. Kjo e ka devijuar diskutimin te Danilo Toninelli (ish-ministri i Transportit), duke nxitur rivalitetin midis të dyve. Salvini kishte thënë: “Kalimi nga” gjeni “i Toninellit te eksperti për salcën e domates De Micheli nuk është një hap përpara për vendin”. Por përgjigja nga ish-ministri i Infrastrukturës vjen menjëherë pas Twitter. Toninelli shkruan: “Grazie Matte”, por këtu gjeniu i vërtetë që rrëzoi qeverinë nga Papeete ishte ti. Dhe ju kujtohet kur u përpoqët të merrnit kredinë e punës sime? Kanë shkuar ato kohë. Por nëse keni nevojë për një dorë, Do të të lë një çift mojites ”

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/danilo-toninelli-attacca-matteo-salvini-094053992.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.