Standard.al

Shqipëria në terr komunikimi, çfarë po ndodh pas tërmetit???

0

Tërmeti i fuqishëm që goditi Tiranën dhe disa rrethe të Shqipërisë me magnitudë 7.5 ballë me epiqendër në Durrës në detin Adriatik, përpos dëmeve të mundshme materiale, ka sjellë probleme edhe në komunikimin mobile.

Prej gati 40 minutash është e pamundur për të komunikuar nëpërmjet rrjetit celular.

Ndërkohë që për tu lidhur me njerëzit e afërt i vetmi mjet komunimi është celulari dhe aplikacionet mesenger, si edhe rrjetet sociale.

Nuk ka ende një informacion lidhur mbi këtë shkëputje të pazakontë të komunikimit me rrjetin celular, nëse kemi të bëjmë me dëmtime të antenave, apo është një shkëputje për çështje sigurie e ndërrmarrë nga vetë kompanitë celulare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.