Standard.al

Shpërthen rrjeti: President bëj dekret të pushojnë tërmetet!

0

Rilindasit e moren me te tallur paralajmerimin e Presidentit per nje termet te mundshem ne Shqiperi. E sot kur u drodh fort Durresi e Tirana , kuptuan se nuk duhet bërë shaka me te tilla gjera.

Sikur te kishin degjuar keshillen e presidentit , me kohe do kishin marre masa .

Dhe ju o lartegjatsi qe sot anuloni viziten zyrtare dhe mblidhni qeverrine ne oren 23 e 30 me gjithe makinerine e kazanit tuaj mediatik , mos harroni se ishit ju qe anatemuat dhe nuk late gje pa thene per paralajmerimin e kreut te shtetit.  Nese do ta kishit marre parasysh, do te ishte ndryshe situata. 

Por rilindasit duan te bejne humoristin, por sot u fshehen si minj poshte tavolinave duke ju trembur vullnetit te atij lart qe nuk pyet as per KM e as per vendim qeverie.

E ndersa paralajmerimi Metes rezultoi i sakte, bazuar mbi parashikimin e studiuesit grek, sot rrjeti është mbushur me “meme” tallese per mazhorancën dhe mbeshtetese per Meten. Nje nder to ishte dhe kjo: Z. President nxirrni nje dekret qe te pushojnë tërmetet!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.