Standard.al

Revoltohen të burgosurit: ‘Hapini dyert, do vdesim këtu… Kemi frikë’!

0

Panikun e tërmeteve që ka tronditur thellë Shqipërinë, e kanë ndjerë edhe të dënuarit. Sapo kanë ndjerë tërmetin, ata kanë filluar të bëjnë revoltë, të bërtasin dhe të kërkojnë nga rojet që tu hapen dyert. Burime nga burgu numër 313 në Tiranë bëjnë me dije se vetëm pas lëkundjes së dytë gjithashtu të fuqishme të tërmetit, autoritetet e burgjeve kanë hapur qelitë e të burgosurve, duke i sistemuar ata në fushat sportive e ambiente të tjera të përshtatshme.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.