Standard.al

Nuk përmbahet Saimir Tahiri sulmon ambasadën amerikane në Tiranë…

0

Në nga pyetjet e fundit që ju drejtuan nga gazetarët Saimir Thairit ishte, se çfarë mendonte për deklaratën e ambasadës amerikane në Tiranë e cila e cilësoi “shkurajues” vendimin e Gjykatës së Krimeve të Rënda, për ta shpallur të pafajshëm për akuzat si i përfshirë në organizata kriminale dhe trafik ndërkombëtarë droge.

Përgjigjja e ish-ministrit ishte e ashpër dhe një sulm i hapur, ndaj selisë së SHBA-ve në Tiranë.

“Nuk besoj se në Amerikë ekziston ndonjë ambasadë  që ta bëjë këtë që ambasada e tyre bë këtu. Nuk ka presion më të madh se sa ky ndaj drejtësisë”, deklaroi Tahiri.

.Kur u pyet a ka marrë mesazh nga Edi Rama pas gjyqit, ai tha se duhet pyetur ai vetë, por shtoi  se do ta vazhdojë i vetëm rrugës e drejtësisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.