Standard.al

Godet sërish Avni Delvina! “Dita botërore e Paqes dhe Tërbimi në grup”

0

Grafike nga Avni Delvina

Grafike nga cikli “Dita boterore e Paqes dhe Terbimi ne grup”, e influencuar nga i madhi Caravaggio.
Te terbohesh vetem eshte dicka monotone, ndersa te terbohesh ne grup eshte nje kenaqesi e vecante dhe egzaltuese. Edhe studjuesi i famshem i virusit te terbimit Louis Pasteur, eshte marre me terbimin individual te qenve dhe te njerezve, dhe nuk na ka lene asnje studim per terbimin ne grup….Ne grafike eshte nje terbim ne grup kunder Presidentit te Republikes….Ne kuader, Presidenti i Republikes mundohet ta qetesoj gjendjen, duke folur per kushtetuten e per paqen, si dhe te aresyetoj, por grupi ka dale jashte kontrollit dhe terbimi eshte ne ekstaze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.