Standard.al

FOTO/ Tiranë, pallati pothuajse ndahet në dysh…

0

Lëkundjet e forta të tërmetit në Tiranë kanë shkaktuar panik në kryeqytet dhe në qytetet e tjera në vendit.

Demet nga termeti ne Tirane,pallati pothuaje cahet në dysh…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.