Standard.al

5 vite më parë. Momentet më interesante të vizitës së Papa Françeskut në Tiranë

0

Më 21 shtator të 2014-s, Papa Françesku do të zhvillonte në Shqipëri vizitën e parë të tij në Evropë.

Për 12 orë, Tirana dhe e gjithë Shqipëria iu dedikua vizitës së Atit të Shenjtë. Vizita bëri jehonë edhe në mediat ndërkombëtare, ndërsa Papa promovoi bashkëjetesën fetare në Shqipëri.

Disa aktivitete u zhvilluan në kryeqytet dhe momentet më të veçanta nga ajo vizitë mund t’i shihni në fotogaleri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.