Standard.al

Shenjat që do ‘puthen nga fati’ këtë fundjavë, përgatituni për momente të zjarrta

0

Shenjat më me fat këtë fundjavë sipas astrologes Meri Shehu

PESHORJA
Puthjet e tua kanë një fuqi hipnotizuese mbi ata që i marrin ato. Përgatitu për momente të zja rrta.

UJORI
Nëse i/e dashuri/a yt/jote jeton larg, shko tek ai/ajo dhe bëje këtë fundjavë të paharrueshme. Harmonia huaj sek suale është magjike.

BINJAKËT
Yjet të japin mundësinë të tregosh se nuk ke vetëm fjalë. Dashuro dhe tregoje që di ta bësh.

DEMI
Shija jote e preferuar nuk i përket asnjë ushqimi, por buzëve të atij/asaj që të tërheq deri në çme nduri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.