Standard.al

Çështja Tahiri!!! Pritjes po i vjen fundi…Ish-Ministri futet në sallën e gjyqit

0

Ish-ministri i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri është thirrur në sallë nga trupa gjykuese.

Tashmë pritet që për pak minuta gjykata të shprehet me një vendim.

Prokuroria kërkoi javën e shkuar dënimin prej 12 vitesh burgim, duke e akuzuar ish-ministrin për të paktën tre vepra të rënda penale: “korrupsion të zyrtarëve të lartë”, “trafik të lëndëve narkotike kryer në bashkëpunim” dhe “grup të strukturuar kriminal”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.