Standard.al

A kanë pavarësi gjyqtarët që po gjykojnë Tahirin? Lala: Asnjë nuk ka kaluar në sitën e vettingut

0

Tre gjyqtarët që kanë në dorë çështjen e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri janë Flora Hajredinaj,  Ardit Mustafaj dhe Irena Gjoka.

Pavarësia e gjyqtarëve për këtë çështje është shumë e dyshuar. Gazetarja Klodiana Lala raporton për “News 24” se të tre gjyqtarët e çështjes së Tahirit nuk e kanë kaluar ende sitën e vettingut.

Lala u shpreh se derisa gjyqtarët nuk e kanë kaluar sitën e vettingut, vendimi që ata mund të marrin mund të jetë i ndikuar nga ky fakt. Saimir Tahiri po gjykohet nga Gjykata e Krimeve të Rënda për tri akuza të rënda, ndërsa gjyqtarët janë tërhequr për vendim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.