Standard.al

Zbulohen detaje të reja nga përgjimet, Juventus shantazhohet! “Vriteni CR7!”

0

Nga përgjimet, zbulohen detaje të reja mbi hetimin që çoi në arrestimin e 12 drejtuesve të ultras pas denoncimit të Juventusit, të shantazhuar. “Ose do të na jepni bileta falas ose do të këndoni koret raciste”, thuhet në faqen e parë të Corriere dello Sport.

“Vriteni!” – La Stampa tregon një detaj të udhëtimit të Champions League në Amsterdam kundër Ajax. Me rastin e së cilës klubi Juventus ka vënë në dispozicion të Drughi 50 bileta, 80 më pak se 130 të kërkuara. Burrat e Micciola e heqin atë: “Ku e kap këtë (Pairetto) … Betohem se do ta vras!”

CR7 – Republika kujton prezantimin zyrtar të Cristiano Ronaldo të shkretë nga Ultras për shkak të kalimeve të lira të mohuara. Il Corriere della Sera zbulon reagimin e shefave ultrà kur sulmuesi portugez hodhi topin në stenda dhe jo në një kurbë: “Oh, nuk e di se si funksionojnë gjërat?”.

AGNELLI – Presidenti Andrea Agnelli është gjithashtu i kërcënuar: “Ju mund t’i thoni atij që ne kujtojmë gjithçka kur ai, D’Angelo dhe Marotta takuan familjen Dominello në Napoli. Ne do ta quajmë Raport, kështu që ne do të thyejmë gomarin tuaj.”

BUCCI – Ndërkohë, prokurori i Cuneo ka modifikuar krimin (nga nxitja deri në vetëvrasje deri në vrasje), mbi të cilin ai heton për të sqaruar rrethanat e vdekjes së Raffaello C Ciccio ’Bucci, kryefamiljari, bashkëpunëtori i shërbimeve sekrete dhe i Juventusit në menaxhimin e marrëdhënieve me kurbën, i cili vdiq pak më shumë se dyzet vjeç, duke rënë nga një rrugicë Fossano më 7 korrik 2016.

standard.al

https://it.yahoo.com/sports/notizie/juve-ricattata-dagli-ultras-biglietti-063000628.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.