Standard.al

Skandal! Vasili: Stadiumi më pak se 22 mijë vende ku janë rreth 800 mijë banorë në Tiranë!

0

Nënkryetari i LSI-së Petrit Vasili ka reaguar sërish ne Facebook mbi ceshtjen e stadiumit Qemal Stafa.

Postim i plotë

Skandali!!

Stadiumi Qemal Stafa kishte rreth 20 mije vende ne nje Tirane me rreth 170 mije banore perpara viteve 90′.

Kjo Arena Kombetare me tre tribuna,çalamane dhe me nje kulle si paterice ka 21777 vende ne nje Tirane rreth 800 mije banore.

Tirana rritet 400% ndersa kapaciteti i stadiumit rritet shume shume pakëz me vetem me 9%.

Ne ke te lloj Arene Kombetare kurre nuk mund te zhvillohet ndonje finale e Champions League, Europa League apo kampionateve europiane, kjo për faktin se kjo ka një kapacitet me pak se 22 mijë vendesh, që është nën kufirin e kërkuar nga UEFA prej 40 mijë vendesh.

S’ke çi thua kesaj qeverie,vizionare te vertete.

Edhe me shume nuk ju kerkojme dot,shkollepakesia kaq mendon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.