Standard.al

Presidenti Meta mbërrin në Strasburg!!!

0

Presidenti i Republikës,  Ilir Meta mbërrin në Strasburg.

Presidenti Meta do takohet me drejtues të Kongresit të Autoriteteve Vendore Kongresi i Autoriteteve Vendore, një nga organizatat më të mëdha për vëzhgimin e zgjedhjeve Kongresi është një strukturë e pavarur e Këshillit të Europës, dedikuar demokracisë vendore. Kongresi i Autoriteteve Vendore anuloi misionin e vëzhgimit në Shqipëri për 30 qershorin Kongresi i Autoriteteve Vendore është zëri i rajoneve dhe bashkive në Këshillin e Europës Kongresi i Autoriteteve Vendore këshillon Komitetin e Ministrave dhe Asamblenë Parlamentare të KiE për të gjitha aspektet e politikës lokale dhe rajonale

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.