Standard.al

Për cilin pedagog bëhet fjalë? SKANDALI/ Se*s dhe dhurata në këmbim të provimeve!!!

0

Emisioni “Stop” sjell sonte një tjetër skandal, përmes kameras së fshehtë. Auditoret e Universitetit dhe mënyra sesi merren provimet në to, do të jenë në qendër të skandalit.

“Stop” ka dokumentuar me zë dhe figurë, sesi pedagogu i kërkon një studenteje raport intim, në këmbim të marrjes së provimeve. Jo vetëm lëndën e tij, por nëse vajza është e gatshme, për atë që i kërkon profesori, ai do t’ia zgjidhë të gjitha provimet, duke korruptuar edhe kolegët me njohje e dhurata.

Për cilin universitet dhe pedagog bëhet fjalë? Gjithçka do të zbardhet sonte në mbrëmje në ekranin e Televizionit Klan, në orën 20:10.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.