Standard.al

Integrimi i Shqipërisë në BE, Alizoti: Nën drejtimin e kriminelit Rama s’do të anëtarsohemi asnjëherë!

0

Tomor Alizoti, kreu i Departamentit të të Përndjekurve Politikë në Partinë Demokratike, duke komentuar zhvillimet në vend, e shikon si shumë të largët integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian me këtë situatë kriminaliteti që prodhon Shqipëria në Evropë por edhe me krimin që ka kapur pushtetin në Shqipëri në drejtimin e kryeministrit Rama.

‘Çdo parti në pushtet e ka betejën me opozitën. Dhe këtë nuk ka nevojë të na e mësojë Rama nga Vunoi se nuk është as De Gaspri, as De Goli. I pari i vendit duhet të gjejë një zgjidhje për të bërë garë. Pa garë nuk ka demokraci, Dhe nëpërmjët garës ka edhe një lider të mirë. Të gjithë ndërkombëtarët thanë tërmët. Kjo sepse krimi nëpërmjet politikës në Shqipëri po ruan vetveten. Pse mendoni se i ka marrë Rama kriminelët me vetë për kauza politike? Jo, sepse kështu ata ruajnë veten.”

 Syri Tv

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.