Standard.al

FOTO/ “Shtriga tek Borëbardha”, deklaron aktorja e njohur: “Kam një lidhje të re me këto dy gra”

0

Charlize Theron poston një foto të ‘marrëdhënies së saj’ të re dhe, brenda një kohe të shkurtër, arrin mbi 6 mijë retweet. Në goditje, e pamundur të mos i njohësh ato, me Charlize janë Nicole Kidman dhe Margot Robbie: dy të parat duke buzëqeshur, ndërsa e treta dërgon një puthje. Titulli nuk lë vend për dyshime: “Unë mendoj se duhet të jem i sinqertë – shkruan aktorja – kam një lidhje të re me këto dy vajza. Me të vërtetë”

Komunikimi fillimisht i zhvendosi përdoruesit, shumë e festuan treshen, por dikush theksoi, me shaka, se “duket shumë mirë të jesh i vërtetë”. Në fakt, postimi i Theron ka të ngjarë të përqendrohet në bashkimin e tre aktoreve, të cilat së shpejti do të jenë së bashku në teatrot me ‘Bombshell ’të Jay Roach. Në Amerikë filmi do të arrijë në 20 dhjetor dhe, duket se tashmë është ndër më të preferuarat në garën për Oscar 2020, veçanërisht për shfaqjet e tre protagonistëve. Historia e treguar është ajo e një prej skandaleve më të rëndësishme televizive të viteve 1980: dëbimi i Roger Ailes nga presidenca e Fox News. E gjitha filloi me denoncimin e një gruaje, gruaja e spirancës Gretchen Carlson (Nicole Kidman në film), e cila e akuzoi atë për ngacmim, e ndjekur nga afër nga gazetari Megyn Kelly (luajtur në vend të kësaj nga Theron). Margot Robbie do të jetë një personazh krijues, Kayla, një producent i cili do të bashkohet me dy gratë e tjera të guximshme në kërkimin e së vërtetës. Ndoshta, pra, që ‘marrëdhënia e re’ e Theron është më shumë një harmoni e madhe pune me dy bashkë-yjet. Tani për tani Robbie dhe Kidman nuk kanë komentuar, do ta shohim.

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/charlize-theron-annuncia-ho-una-100429481.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.