Standard.al

“E shkuara e errët e kryebashkiakëve!”/ Kush tjetër do “rrëzohet…”

0

Partia Demokratike tha këtë të martë se Gjykata e Janinës konfirmoi se Agim Kajmaku ishte në kërkim nga drejtësia greke, pasi është arrestuar në Janar 2003 me emrin Jorgo Toto dhe se ai e kishte fshehur këtë fakt në formularin e dekriminalizimit.

Këtë të martë në emisionin Opinion është diskutuar pikërisht për këtë çështje, kryebashkiakët që kanë pasur probleme me drejtësinë.

Për juristin Jordan Daci, në këtë rast ka dështuar shteti. Sipas tij dhe marrëveshja mes Prokurorisë dhe KQZ për këtë çështje ka dështuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.