Standard.al

Dhunohet dhe plaçkitet e moshuara, arrestohen dy të mitur

0

Ata hynë në shtëpinë e një gruaje të moshuar, pastaj e grabitën dhe e dhunuan, duke e zvogëluar atë në fund të jetës së saj. Protagonistët e kësaj historie dramatike të dhunës janë dy të mitur nga Messina, të moshës 17 dhe 14 respektivisht. Policia e qytetit Sicilian i ndaloi ata dhe i çoi në një qendër pritjeje në Gjykatën e të Miturve. Gruaja e vjetër plaçkitej dhe dhunohej ,Alarmi u nis nga vajza e viktimës, e cila gjeti nënën e saj duke vdekur në shtëpinë e saj në Messina. Gruaja e moshuar, e cila u përpoq t’i rezistojë agresionit, u rrëmbye dhe u dhunua nga dy të miturit. Duke pasur parasysh kushtet e rënda në të cilat jetonte, ajo u transferua me urgjencë në spital, ku mjekët e diagnostikuan me plagë, fraktura të shumta dhe ekskursion në të gjithë trupin e saj. Të dy të miturit tani do të duhet të përballen me akuza për grabitje të rëndë, përpjekje për vrasje, dhunë seksuale dhe vepra penale. Identiteti i dy djemve nuk u bë i ditur, por sipas rikonstruksioneve të para duket se njëri prej dy është mik i nipit të gruas së vjetër. Ndoshta familjariteti i fytyrës së djalit e bindi atë të hapte derën për të rinjtë, por kur të dy hynë në apartament filluan të zhurmonin përreth duke kërkuar para dhe sende të çmuara. Kur gruaja u përpoq ta kundërshtonte, djemtë e hodhën në tokë, dhe pastaj e abuzuan. Policia mund të gjurmonte shpejt identitetin e sulmuesve edhe falë dëshmisë së gruas së vjetër. Në momentin e ndalimit, të dy të miturit ende vishnin rrobat e mbuluara me gjakun e viktimës.

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/anziana-rapinata-e-violentata-messina-111916037.html

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.