Standard.al

‘Çfarë dhurate për Salvinin’, Matteo Renzi largohet nga PD!

0

Matteo Renzi në mes të natës, në mediat sociale, zyrtarizon vendimin për t’u larguar nga Pd. Ai e bën këtë duke cituar vargjet e Robert Frost, me të cilat ai shpjegon zgjedhjen për të marrë rrugën “më pak të udhëtuar”. Pika kthyese, natyrisht, bëhet ndihma për mijëra komente nga përdoruesit dhe votuesit, të cilat ndahen midis miratimit dhe kritikës. “Ishte koha”, shkruajnë shumë, duke shtuar se vendimi duhej të merrej “edhe në vitin 2014”. “Le të shpresojmë kështu”, nënvizon dikush përpara asaj që konsiderohet një kërcim në errësirë. Por komentet dhe përgjigjet e atyre që nuk e ndajnë vendimin dallohen, gjithashtu për shkak të ashpërsisë. “Eshtë mirë të kesh flokë në stomak në politikë, por këtu ne nuk jemi larg nga Mateu tjetër sa për përbuzje për të mirën e përbashkët. Afarë turpi, me të vërtetë, shkruan një përdorues. Rruga e zgjedhur, sipas një personi tjetër që i përgjigjet në tweet ”është më oportunistja. Çfarë një klloun ”. “Zgjedhje e gabuar në kohën e gabuar. Ndarja e #Pd është çmenduri politike dhe një dhuratë në të djathtë! “, Thotë një tjetër ndjekës. “A e ke varur në marrëveshje me lëvizjen më pak të besueshme në historinë e Republikës dhe tani të shpëtosh, duke e lënë atë me ndeshjen të ngjitur në dorën tënde? Unë ju konsideroj mendjen politike më të kthjellët sot, por, nga sot, madje edhe më të këqijtë e oportunistëve. Unë, unë, unë … ju duhet të kujdeseni për të “, është zhurma e një përdoruesi tjetër. Më shumë se një person flet për “dhuratën në të djathtë”. “Nuk është e drejtë, është ndarja e pestë e atomit, me rezultatin që favorizon kundërshtarët dhe na degjeneron. Nuk mund të përmendet Frost për të justifikuar se ka mbetur nga Cencelli “, është vëzhgimi i një zhgënjimi tjetër. Derisa të mos merrni aktgjykimin: “Ju jeni D’Alema e re”.

standard.al

https://it.yahoo.com/notizie/che-regalo-salvini-valanga-social-054319353.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.