Standard.al

Ish kryeministri publikon videon: Në Rinas shtyhen fluturimet, pasagjerët në pritje të mundimshme!

0

Pasagjerët shqiptarë që zgjedhin Aeroportin e Rinasit për të lëvizur jashtë Shqipërisë, vazhdojnë të vuajnë vonesat e gjata të avionëve.

Kështu ka ndodhur edhe sot kur ata janë detyruar të presin për më shumë se 6 orë në Aerportin Nënë Tereza.

Denoncimi është bërë publik nga një prej pasagjerëve, ndërkohë që është publikuar edhe nga ish-kryeministri Berisha.

‘Ne Rinas shtyhen te gjitha fluturimet, pasagjeret ne pritje te mundimshme shume oreshe!

Lexoni denocimin e pasagjerit dixhital. sb

Ne aeroportin e rinasit te gjitha fluturimet jane shtyr! Pasagjeret e kan pas fluturimin ne oren 10:00 dhe e kan shtyr per ne oren 15:30.’

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.