Standard.al

Vasili: Shkollëpaku edhe e dekoron edhe e nxjerr jashtë nga takimi me Merkel

0

 

 Nga Petrit Vasili

Shkollepaku dekoron pastaj nxjerr jashte ambasadorin Kuko!(VIDEO).

Shkollepaku nxjerr jashte nga takimi me Kancelaren Merkel Ambasadorin e Shqiperise ne Gjermani z.Artur Kuko.

Shkollepaku i pagdhendur ne cdo sjellje e qendrim te tij zgjodhi shkollepaket e tij per ta shoqeruar ne takimin me Merkel dhe jo Ambasadorin e Shqiperise diplomatin e mirenjohur Kuko.

Ju e imagjinoni vete cfare figure mund te bejne nje thes te paditurish perballe Merkelit dhe stafit te saj.
Ne mes te ketyre sharlataneve sigurisht Kuko me nivelin e tij teper te larte profesional ishte i tepert
Dhe presim mbeshtetje e respekt nga Gjermania kur s’ekziston respekti per shtetin nga keta te pagdhendur.

Nje vit me pare po vete shkollepaku me nje histeri ekzaltuese e dekoroi z.Kuko per kontributin e tij ne procesin e hapjes se negociatave, ndersa sot e nxjerr jashte nga takimi me Merkel.

Shiheni momentin e DEKORIMIT te z.Kuko nga shkollepaku nje vit me pare.(VIDEO).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.